LOCALIZATION EXPERTS
GraalSoft oferă servicii profesioniste de localizare, traducere şi consultanţă atât companiilor străine care activează în România, cât şi celor autohtone, în vederea lansării pe pieţele externe.

Furnizăm servicii 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Urgenţele şi termenele limită nu reprezintă o problemă pentru noi sau pentru clienţii noştri.

De la înfiinţare, GraalSoft s-a dedicat oferirii unor servicii de înaltă calitate, indiferent de client sau de specificul proiectului, în special în domeniile IT&C.

Contractele de confidenţialitate semnate cu clienţii şi cele semnate de angajaţii şi colaboratorii noştri asigură o strictă securitate a datelor, a proiectelor şi a informaţiilor dvs. pe parcursul întregului proces de lucru.

Servicii garantate prin norme stricte de calitate

Graal Soft este membru al consiliului director al Asociaţiei Firmelor de Interpretariat şi Traduceri din România

Membru naţional al AFIT Romania
Membru al reţelei EUATC
Membru al reţelei de investiţii TechAngels
Membru ANIS
Ne găsești și pe Romanian Software Index
De ce noi?
Folosim cele mai noi și moderne instrumente de traducere, dispunem de baze de date actualizate, ne ridicăm la standardele europene și respectăm cu strictețe orice termen limită.
Citeste mai multe »
Echipa
Dispunem de o echipă de traducători experimentați, manageri de proiect flexibili, cu experiență vastă în traducerile de orice tip, folosind un sistem pe mai multe nivele ce produce rezultate de top.
Citeste mai multe »
Instrumente
Fie că este vorba de memorii specializate, baze de date terminologice, resurse software și hardware sau internet de mare viteză, dispunem de toate instrumentele necesare pentru a livra un produs de calitate și la timp.
Citeste mai multe »

Am lucrat cu

5/10
top companii mondiale de software
5/10
top companii mondiale de hardware
5/10
top companii mondiale de medicină și farmaceutică
5/10
top edituri din România

Vrei să lucrezi cu noi? Contactează-ne!

Click aici!
Back to top